Biomedicinsk analytiker - sommar 2022

Sista ansökningsdag 2022-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1260/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akademiska laboratoriet består av 5 sektioner, klinisk genetik, klinisk kemi och farmakologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin, klinisk mikrobiologi och vårdhygien samt klinisk patologi. Vi är ca 600 medarbetare, i en klinisk verksamhet som även omfattar undervisning, forskning och utvecklingsarbete. De flesta delarna av laboratoriet finns inom sjukhusområdet, och en del verksamheter är belägna strax utanför. Laboratoriet är ackrediterat och stor vikt läggs vid kvalitetsarbete.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande laboratoriearbete på de respektive avdelningarna.

Dina kvalifikationer

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö och söker dig som är nyfiken och har lätt för att lära. Meriterande är om du är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt biomedicinsk analytikerstuderande under termin 4-6. Men även annan laboratorieutbildning kan komma i fråga för anställning. Vi önskar att du har ett genuint intresse för laboratoriearbete.

Din kompetens

Arbetet kräver samarbetsförmåga, stor noggrannhet samt förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Goda språkkunskaper båda muntligt och skriftligt i svenska är ett krav.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vikariera på något av våra laboratorier i sommar. Vikariaten varierar oftast mellan 8–10 veckor. En del vikariat startar i början av juni och en del kring midsommar. Det är viktigt att du som söker kan arbeta under juli och i början/mitten av augusti då vi är som mest beroende av din insats. Arbetstiderna kan variera, kvällar förekommer. Vi söker även vikarier för helg- och nattarbete och ber därför dig som söker att tydligt ange om du är intresserad av detta. Ange gärna även om det finns någon av våra sektioner du har mer intresse av.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Klinisk genetik: Lila Shokohideh 018-611 59 81
Klinisk kemi och farmakologi: Amanda Sanasarian 018-611 42 20
Klinisk immunologi och transfusionsmedicin: Therése Löfgren, 018-611 41 79
Klinisk mikrobiologi: Ehsan Ghaderi 018-617 03 48
Klinisk patolog: Mariam Sliwa 018-617 15 94
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  • Ett CV och personligt brev på svenska
  • Ev. Yrkeslegitimation och/eller övriga bilagor
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.