Studerar du till röntgensjuksköterska och vill jobba hos oss i sommar 2022?

Sista ansökningsdag 2022-02-28
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum. Neuroavdelningen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1261/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På bild- och funktionsmedicinskt centrum utförs årligen cirka 160 000 undersökningar per år och behandlingar med en lång rad modaliteter som MR, CT, konventionell röntgen, intervention, ultraljud, SPECT och PET.

Bild- och funktionsmedicinskt centrum har ca 350 anställda och verksamhet dygnet runt. Vi befinner oss i en extremt spännande period där radiologiska undersökningar efterfrågas med ett ständigt ökande behov, med hög kompetens hos våra medarbetare. Vi tar emot avancerade fall inom region Uppsala och får även förfrågningar från resterande av Sverige, då vi innehar specialkompetens samt bedriver högspecialiserad vård med inriktning radiologi.

Tycker du om utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjlighet att växa? Det kan du få hos oss, ett specialistsjukhus och en arbetsplats där vi tror på ditt engagemang för arbete inom vården.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på sommaren kommer du att få göra en variation av uppgifter som till exempel:

  • Arbeta i team med röntgensjuksköterskor och undersköterskor på lab
  • Förbereda patienter inför undersökningar
  • Hantera telefonsamtal med remitterande enheter
  • Transportera patienter mellan undersökning och akutmottagning
  • Ansvara för påfyllning av medicinskt material på lab
  • Administrativa arbetsuppgifter såsom bistå personal i mottagningskassa med mera

Dina kvalifikationer

Vi söker röntgensjuksköterskor under utbildning som minst har gått termin 4 alternativt utbildade undersköterskor till våra avdelningar på röntgen under sommaren.

Om du har tidigare patienterfarenhet från sjukvården ser vi detta som meriterande. Dag, helg- och kvällstjänstgöring kan komma att ingå i schemat. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta, är noggrann, har en positiv attityd och tycker om att arbeta med människor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder timanställning över sommaren där tillträde och omfattning sker enligt överenskommelse. Arbetet kan innebära tjänstgöring dagtid, kvällar och helger. Tillträde enligt ök.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef thorax/buk-avdelningen Linus Jakobsson +46 18 611 9052, linus.jakobsson@akademiska.se
Avdelningschef neuro-avdelningen Malin Hansen +46 18 611 9786, malin.hansen@akademiska.se
Avdelningschef Tierp och Östhammar Ann Engström Pirilä, +46 18 611 4718, ann.engstrom.pirila@akademiska.se
Avdelningschef Nuklearmedicin Anna Eriksson +46 18 611 2684, anna.m.eriksson@akamdeiska.se

Fackliga kontaktpersoner
Vårdförbundet: Johanna Åkerlund + 46 18 617 2218
Kommunal: Växel +46 18 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss. Ange gärna om du har önskemål om arbete med en särskild modalitet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.