Psykolog

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Heby vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH513/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen till oss på Heby vårdcentral!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Ditt arbetsområde hos oss är psykisk ohälsa inom det behandlingsområde som inte kräver psykiatrins resurser. Du arbetar självständigt med vuxna personer från 18 år men samarbetar även med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Arbetet innebär psykologisk rådgivning, diagnostik och även viss behandling både i grupp och individuellt. På vårdcentralen arbetar vi med triage, vilket innebär att psykologen gör första bedömningen och ansvarar för behandlingen av patienter med depression, ångest, sömnproblem, ätstörningar och stress, på primärvårdsnivå. Din konsultation till kollegorna på vårdcentralen och inom primärvården är även det ett viktigt inslag i arbetet. Handledningsuppdrag kan förekomma.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med goda kunskaper i diagnostik och evidensbaserade behandlingsmetoder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård och KBT-inriktning. 

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Arbetet förutsätter ett intresse och förmåga att arbeta i team samt en god samarbetsförmåga men också förmåga till självständigt arbete. Du behöver även ha en god förmåga och vilja att utveckla verksamheten samt intresse av primärvårdsarbete. 

Vår verksamhet

Heby vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger i västra Uppland med cirka 7 000 listade patienter och vi är 30 medarbetare som arbetar i team. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi har även en ungdomsmottagning.

Här på Heby vårdcentral arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö med "högt i tak" och nöjda patienter. Vi arbetar i nära samarbete mellan samtliga professioner och ett ledord är "frihet under ansvar" där man har stor möjlighet att påverka sin arbetssituation så länge verksamhetens mål uppfylls. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Vi har diabetes, astma/KOL samt hjärtsviktssköterska med egna mottagningar samt demenssköterska under utbildning.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och arbetet är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Christin Engberg, tel 018-6170373, e-mail ann-christin.engberg@regionuppsala.se. 

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och övriga intyg som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.