Erfaren sjuksköterska till infektionsmottagning 2

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Verksamhetsområde infektionssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1285/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Sök då till vårt härliga team på infektionsmottagningen! På infektionsmottagning 2 utreder och behandlar vi icke akuta infektionssjukdomar och immunbristsjukdomar, som tex HIV, hepatit, tuberkulos. Vi erbjuder dig en spännande och lärorik miljö där vi arbetar tillsammans kring patienten och där du som sjuksköterska har en väldigt viktig roll. I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning och vi arbetar kontinuerligt med att tillvarata medarbetarnas kunskaper, kompetens och erfarenhet. Arbetsuppgifterna är varierande, lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din roll.

Verksamhetsområde infektion står inför en utvecklings- och expansiv fas där vi nu söker fler engagerade medarbetare som är redo att tänka nytt och har en vilja att påverka. Vi satsar på utbildning av medarbetare och utveckling av verksamheten, allt i syfte att ge patienterna den senaste och bästa vården.

Ditt uppdrag

Vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad vård av högsta standard. Du kommer vara med och skapa något nytt och utveckla verksamheten, med stark förankring i värdebaserad vård och utveckling. Att vara sjuksköterska på infektionsmottagning 2 innebär att vara en viktig del i att utveckla och forma infektionsmottagning 2. Vi arbetar aktivt med patientsäkerhetsfrågor och ständiga förbättringar för att utveckla vården för våra patienter varför det är viktigt med ett nyfiket och lösningsorienterat förhållningssätt. Vi är också intresserade av dina idéer och din kreativitet så du kommer att få möjlighet att arbeta med utvecklingsarbeten, implementera, följa upp och utvärdera framstegen. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med goda erfarenheter och intresse inom infektionssjukvård. Det är särskilt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med HIV, hepatit och/eller tuberkulospatienter.

Din kompetens

Då arbetet består av personliga kontakter ska du vara en god kommunikatör, lyhörd, och på ett föredömligt sätt arbeta och verka för samarbetet i teamet. Du är pedagogisk och organiserad i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgraden kan diskuteras, tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder lång introduktion samt schemalagd utbildningstid kontinuerligt under året. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Om du tror att arbetet här kan vara något för dig, tveka inte att höra av dig! På Infektionsmottagningen får du möjlighet att arbeta i en trygg grupp med mycket kunskaper, lång erfarenhet och god stämning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anette Nilsson 018-611 35 70
Facklig företrädare Amelie Lidén 018-611 56 20

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.