Sjuksköterska/anestesisjuksköterska vid Samariterhemmet

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1288/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är belägna endast några minuters gångväg från Centralstationen i Uppsala. Här tar vi emot patienter som opereras på vår operationsavdelning och vårdtiderna varierar från cirka ett par timmar till två dygn.
Du träffar patienter med varierande kirurgisk diagnos. Verksamheten består av fyra operationssalar, inskrivning, en postoperativ avdelning och vårdavdelning med sex vårdplatser. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ständigt vidareutveckla vården och ge ett professionellt bemötande till våra patienter.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med varierad planerad kirurgi och där det finns stor möjlighet till att utvecklas som sjuksköterska. Hos oss får du personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter.
Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan inskrivning, uppvaket och vårdavdelning.

Är du anestesisjuksköterska erbjuds du möjlighet att rotera mellan avdelning och operation.
Här arbetar du bekväm arbetstid måndag till fredag med 1–2 kvällar i veckan.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller anestesisjuksköterska. Du trivs i teamarbete, är flexibel och tar ansvar för dina uppgifter samt ser till att driva arbetet framåt med patienten i fokus.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning inom verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård (AnOpIVA) med grundplacering på Samariterhemmet. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf avdelningschef, Roland Söderberg, 018-611 15 85
Biträdande avdelningschef Micaela Andemo, 018-6116361
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.