Distriktssköterska BVC

Sista ansökningsdag 2022-02-15
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral/ Storvreta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH522/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi en distriktssköterska till BVC för en delad timanställning eller vikariat mellan Gränbystadens vårdcentral och Storvreta vårdcentral!

Är du legitimerad distriktssjuksköterska och trivs med variationen av både arbetsuppgifter och arbetsmiljö?  Då kan du vara den vi söker! Vi erbjuder just nu en timanställning eller vikariat med tillträde enligt överenskommelse.  

Ditt uppdrag

På BVC arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd till föräldrar för att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter barn och föräldrar både individuellt, utifrån varje familjs behov, men även i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer, allt i enlighet med barnhälsovårdens riktlinjer.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad distriktssjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård alternativt barn och ungdom. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från primärvård och BVC. Som person är du positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Vårdcentralerna tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Widen på Gränbystadens vårdcentral, tel: 018-617 04 31 eller e-post: eva.widen@regionuppsala.se och verksamhetschef Rebecka Larsköld på Storvreta vårdcentral, tel: 018-617 48 25, rebecka.larskold@regionuppsala.se

Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 15 februari. Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Intervjuer sker löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.