Sjuksköterska till ögonavdelning 85F3 och ögondagkirurgimottagning 2

Sista ansökningsdag 2022-01-30
Arbetsplats Verksamhetsområde ögonsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1300/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelningen är till största delen en kirurgisk pre- och postop-avdelning, på avdelningen vårdas även ett mindre antal patienter med medicinska ögonsjukdomar. Avdelningen har en hög produktion och ett högt flöde av patienter med en kort medelvårdtid på våra 6 slutenvårdsplatser. På plan 4 delar vi just nu plats med ÖNH och plastikavdelningen. Dagtid består verksamheten även av en dagkirurgisk mottagning på plan 3. Som anställd roterar man mellan vårdavdelningen och den dagkirurgiska mottagningen. Vi vårdar patienter i alla åldrar.

Ditt uppdrag

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning och mottagning.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ögonsjukvård och telefonrådgivning, dock inget krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgraden på 100% schemalagt till dag/kväll. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi  arbetar måndag till fredag, vi arbetar inga helger eller röda dagar på ordinarie schema. Beredskap på helger och röda dagar ingår i tjänsten, vilket innebär beredskap med 4-5 veckors intervall. Ring oss så berättar vi om vad detta innebär. Du erbjuds en individuell inskolning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Soudabeh Noroozi 018-611 51 07
Vårdförbundets representant på avd. Anette Hedlund, 018-611 51 05

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande, vänta därför inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.