Undersköterska centralintensiven (CIVA)

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1301/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

AnOpIVA på Akademiska sjukhuset har en målsättning att ligga i internationell toppklass vad gäller klinisk verksamhet, forskning och utbildning. Hos oss arbetar ca 800 medarbetare inom fyra sektioner: anestesisektionen, barnanestesi, barnoperation och barnintensivvård, intensivvårdssektionen samt luftburen intensivvård.

Centrala intensivvårdsavdelningen 70H (CIVA) är en del av intensivvårdssektionen och vårdar varje år cirka 1000 patienter med livshotande svikt i livsuppehållande funktioner. Medelvårdtiden är kort och de flesta inläggningarna sker akut under dygnets alla timmar vilket innebär att arbetstempot kan skifta snabbt.

Patienternas sjukdomspanorama är brett med sepsis, multipelt trauma, hjärtstopp och avancerad postoperativ vård som vanligaste diagnoser. Genom ett samarbete mellan sjukhusets alla intensivvårdsavdelningar vårdar CIVA vid behov även patienter med stora brännskador, akuta sjukdomar i nervsystemet och thorax, intensivvårdskrävande patienter med högsmittsam sjukdom och barn från 6 års ålder på avdelningen.

Ditt uppdrag

Vi söker nu dig som vill jobba som undersköterska hos oss på CIVA. Som undersköterska hos oss behöver du vara intresserad av intensivvårdens kärnområden så som avancerad omvårdnad, teknisk utrustning och teamarbete. Du behöver också ha ett intresse för och gärna grundkunskaper i sårvård, smärta och nutrition. Tillsammans med en sjuksköterska kommer du arbeta personcentrerat och ni ansvarar för två patienter.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akut- eller intensivvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning med rotation dag, kväll och natt i schemamodell som ger mer tid för återhämtning vid obekväm arbetstid. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en gedigen och strukturerad inskolning och därefter fortlöpande kompetensutveckling i form av schemalagda utbildningsdagar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Är du intresserad är du välkommen att hospitera. Möjlighet finns till resebidrag om du kommer från annan ort. Hör gärna av dig till avdelningschef Anna Allenbrant 018-611 48 39 Anna.allenbrant@akademiska.se

Facklig kontaktperson kommunal når du via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.