Specialistläkare internmedicin

Sista ansökningsdag 2022-01-25
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1311/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Internmedicin är en del av verksamhetsområde akutsjukvård- och internmedicin. Internmedicin har ett region- och länsövergripande ansvar för öppen och sluten internmedicinsk vård till invånare inom och utom länet. Internmedicin är också delaktig i det akutmedicinska omhändertagandet avseende intermediärvård och medicinsk akutsjukvård.

Även om sjukhuset är stort, är avståndet mellan våra olika specialistområden aldrig långt. Här får du dessutom möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med kollegor och patienter samt genom handledning av medicinstuderande. Tillsammans skapar vi en utmanade och utvecklande arbetsplats där frihet under ansvar är en självklar del.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren specialist inom internmedicin. Internmedicin med dubbelspecialitet är önskvärt. Erfarenhet av undervisning, forskning samt medicinskt utvecklingsarbete är meriterande. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god förmåga att kommunicera.

Du förväntas ha ett stort intresse för utbildning och för att driva medicinsk utveckling framåt inom verksamhetsområdet. Möjlighet till forskning kommer att erbjudas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. I tjänsten ingår jourtjänstgöring.
Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande verksamhetschef Aligül Kirik tfn 018-611 03 76
Upplands Allmänna Läkarförening (UAL) Per Örndahl tfn 018-611 03 59

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis 
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.  

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen. 

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/ 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.