Är du undersköterska, sjuksköterske- eller läkarstudent?

Sista ansökningsdag 2022-01-30
Arbetsplats Verksamhetsområde infektionssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1188/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterskestudent eller läkarstudent som vill komma in och jobba på vår tillfälliga vårdavdelning under vecka 3-13.

Vår verksamhet

Inom kort kommer vi öppna en tillfällig vårdavdelning inom verksamhetsområde infektionssjukdomar och därför söker vi nu flera undersköterskor som är intresserade av att arbeta med oss under denna period!

Avdelningen (avdelning 50EX) planeras att hållas öppen under perioden v.3 tom v.13 för att möta det förmodade ökade behovet av vårdplatser som uppstår under "influensasäsongen". På avdelningen är det främst tänkt att vi ska vårda infektionspatienter som är i akut behov av slutenvård, men som ej är i behov av skyddsisolering. Avdelningen kommer att ha 10 vårdplatser och det kommer finnas en operativt ansvarig avdelningschef. Övriga kringresurser samordnas tillsammans med avdelningen 30F.

Ditt uppdrag

Arbetet som undersköterska hos oss innebär sedvanliga undersköterskeuppgifter med inriktning på akutsjukvård. Du kommer arbeta i vårdlag tillsammans med sjuksköterska/undersköterska. Arbetsbelastningen kan komma att vara relativt hög eftersom de flesta patienter kommer in akut och är svårt sjuka.  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterskestudent klar med T3 och läkarstudent klar med T6 som har erfarenhet av NEWS och viss kännedom av Cosmic. Har du tidigare erfarenhet av provtagning och HLR samt erfarenhet KAD-sättning och sårvård ser vi det som meriterande men det är inget krav. 

Din kompetens

Då arbetstempot kan bli högt är det viktigt att du kan prioritera och växla tempo när så krävs och att du har en förmåga att se vad som behöver göras. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.  Viktigt för oss är att vi ska trivas tillsammans, så vi hoppas att du är en engagerad och positiv kollega med samarbetsvilja som bidrar till en bra arbetsmiljö. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillfällig, tidsbegränsad anställning under perioden v.3 tom v.13 med eventuell möjlighet till ytterligare förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg.

Även du som kan jobba ex. helger eller kvällar är välkommen att söka.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontaktperson Anette Nilsson, 018-611 35 70
Avdelningschef Josephine Knutsson, nås via josephine.knutsson@akademiska.se

Facklig kontaktperson kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Vi kommer rekrytera löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.