Sjuksköterskor till ASH dag och nattjänst

Sista ansökningsdag 2022-02-20
Arbetsplats Palliativt centrum verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS07/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den specialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på Palliativt centrum som består av Hospice, avdelningen för specialiserad hemsjukvård (ASH) och Palliativa konsultteamet (PKT). Vi behöver utöka vårt ASH-team med flera sjuksköterskor. ASH vårdar patienter med olika diagnoser och i olika åldrar, även ibland barn, som är i behov av specialiserad palliativ i sitt eget hem eller på särskilt boende.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på ASH arbetar du i ett multidisciplinärt team tillsammans med andra professioner med vården av svårt sjuka patienter i hemmet. Du ansvarar till största del för specifik omvårdnad och specialiserade insatser, med varierade så som avancerad symtomlindring med t.ex. Infusioner, injektioner, läkemedelspumpar, spinal smärtlindring, olika dränage och närståendestöd.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med några års erfarenhet, men även du med kort erfarenhet med intresse av palliativ vård är välkommen att söka. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård eller erfarenhet av palliativ vård, men inget krav.  Du är strukturerad och kommunikativ, är stresstålig och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Din kompetens

Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är självständig, flexibel och arbetar kvalitetsmedvetet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på mellan 75–100 %. Dag/kväll/helg. Möjlighet att rotera mot natt finns. Individuell inskolning och mentorskap efter önskemål. Grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

T.f. avdelningschef Maria Bonnevier tel:018-611 94 91
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.