Specialist i allmänmedicin till personalpool

Sista ansökningsdag 2022-03-31
Arbetsplats Nära vård och hälsa
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH442/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du specialist i allmänmedicin och vill ha ett varierande och mångsidigt uppdrag?

Då är du varmt välkommen att söka ett arbete i Nära vård och hälsas personalpool. Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och som vill arbeta med uppskattade insatser för våra vårdcentraler. Vi kan  erbjuda en tillsvidareanställning eller timavlönad anställning. 

Region Uppsala och Nära Vård och Hälsa har bra förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Nära vård och hälsas personalpool arbetar för att göra våra verksamheter oberoende av hyrpersonal samtidigt som vi tryggar en god tillgänglighet och hög kvalitet för våra patienter. 

Att arbeta i personalpoolen innebär arbete på olika mottagningar inom förvaltningen, beroende på vårdcentralernas behov. Vi bokar ditt schema med dina placeringar med 2 veckors framförhållning. Flexibilitet är en nödvändighet för tjänsten eftersom du behöver vara beredd på att akuta situationer kan medföra att du får byta placering från en dag till en annan. Det är alltid behovet som styr. Du reser på arbetstid och du utgår från Kungsgärdets Center. Det finns tillgång till bokningsbar tjänstebil. Du har även ett förmånligt lönetillägg.

Vi har vid sidan av din individuella kompetensutveckling även regelbundna utbildningsdagar t ex Husläkardagarna 2 gånger per termin. I denna tjänst får du ett stimulerande, varierande och flexibelt arbete med ett stort eget ansvar på vårdcentralernas mottagningar. Du ingår i ett nätverk av kunniga kollegor som finns placerade på regionens 26 vårdcentraler runt om Uppsala Län.

Din kompetens

Du ska vara specialist i allmänmedicin med svensk legitimation. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha några års erfarenhet i yrket. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och det kommer att krävas att du har en mycket god samarbetsförmåga och är flexibel. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

För mer information om verksamheten och arbetet är du varmt välkommen att kontakta verksamhetsområdeschef Karin Borgström, tel: 018-617 23 08 eller e-post
karin.borgstrom@regionuppsala.se eller distriktsläkare Knut Bodin, tel. 018-617 73 07.

Fackliga företrädare nås via växeln på tel 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din yrkeslegitimation och övriga relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att genomföras löpande. 


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.