Psykolog till affektiv mottagning 3

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS13/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Affektiv mottagning 3 är en öppenvårdsmottagning inom specialistpsykiatrin i Uppsala. Vår målgrupp är personer över 25 år med en eller flera av diagnoserna bipolär sjukdom, depression, ångestsyndrom, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska funktionshinder.
Vi arbetar i multiprofessionella team och vår målsättning är att ha tydliga och konkreta behandlingsriktlinjer samt goda flöden för samtliga patientgrupper.

Ditt uppdrag

Som psykolog har du en viktig roll. Du gör bedömningar, utredningar och bedriver psykologisk behandling både individuellt och i grupp. Du har ett nära samarbete med det övriga teamet i patientarbetet och du deltar aktivt i mottagningens utvecklingsarbete.
Du har regelbunden handledning och du har alltid tillgång till kollegial vägledning.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning inom kognitiv beteendeterapi (KBT).
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatri eller om du på annat sätt kommit i kontakt med våra patientgrupper.

Du tycker om att arbeta i team, är positiv, engagerad och vill bidra till att mottagningens arbete och rutiner utvecklas på ett positivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tidsbegränsad visstidsanställning på heltid under perioden 2022-02-01 – 2023-01-31 eller enligt överenskommelse.
Arbetet på mottagningen bedrivs måndag till fredag under dagtid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Susanne Ruckman Forsblom, 018-611 25 08
susanne.ruckman@akademiska.se
Bitr. avdelningschef Maria Stenström, 018-611 20 13
maria.Stenstrom@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden och anställning kan ske innan ansökningstidens utgång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.