Sjuksköterskor till NIMA 85H

Sista ansökningsdag 2022-01-28
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS19/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Kom och bli en del av vårt underbara gäng på NIMA 85H!

 

Vi söker nu sjuksköterskor till vår avdelning. 

 

Är vi rätt för dig?

På NIMA 85H, Neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter, både barn och vuxna. Patienterna är för sjuka för att vårdas på en vanlig vårdavdelning men behöver inte fullskalig intensivvård. På NIMA har vi två kategorier av patienter, dels har vi patienter som behöver intermediärvård, dels har vi postoperativa patienter.

Tillsammans med skickliga undersköterskor och läkare bildar vi ett vinnande och utvecklande team. Vi har ett gott samarbete med NIVA som ligger på samma våningsplan och vårdavdelningarna för att kunna göra vården så effektiv och säker som möjligt för våra patienter. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan för att minska risken för komplikationer.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter just din bakgrund och erfarenhet som sjuksköterska. Vår utbildningssjuksköterska ansvarar för introdagar som du går under inskolningen eller i nära anslutning till att du börjat ha patienter själv. Hon finns tillgänglig för regelbunden utbildning och utveckling i din arbetsdag. När du är klar med din inskolning erbjuds du professionell handledning med vår seniora sjuksköterska som anpassas efter dina behov. 

Är du rätt för oss?

Du är utbildad sjuksköterska och har gärna erfarenhet av neurokirurgi och neurologi. Variationen i arbetet gör att du som söker skall vara flexibel och kunna ställa om till akuta situationer. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö och utveckling. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet är du rätt för oss. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om avdelningen eller vill komma och hospitera! 

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig till en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Rotationstjänstgöring tillämpas på avdelningen. Pendling och andra personliga behov kan diskuteras vid schemaläggning. På NIMA tillämpas poängmodellen, vilket är en modell för schemaläggning som ger mer möjlighet till återhämning och flexibilitet. 

Är du längre fram intresserad av specialistutbildning inom intensivvård eller akutsjukvård finns möjlighet till det hos oss.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Erika Östlin 018- 617 39 11 erika.ostlin@akademiska.se  
Biträdande avdelningschef Camilla Larsson 018- 611 49 74?camilla.larsson@akademiska.se  

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.