Undersköterska

Sista ansökningsdag 2022-01-30
Arbetsplats Knivsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH501/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen till Knivsta vårdcentral!

En av våra undersköterskor ska gå vidare till ett annat uppdrag inom vårdcentralen och vi söker därför en ny kollega för ett vikariat på heltid under perioden mars 2022 till april 2023. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Som undersköterska hos oss arbetar du med den bredd av arbetsuppgifter som förekommer vid en vårdcentral. Uppgifterna är assisterande vid läkarbesök, egen mottagning med enklare såromläggning, blodtrycksmätning, EKG, sutur/agrafftagning. Du ansvarar även för förrådsbeställning och iordningsställande av våra undersökningsrum.

Din kompetens

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med flera års yrkeserfarenhet av hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av primärvård och journalsystemet Cosmic är meriterande. Du stimuleras av variation och att få vara med i olika konstellationer som kräver flexibilitet och utvecklingsinriktat arbetssätt har här möjlighet att hitta ett intressant arbete.

Vår verksamhet

Knivsta vårdcentral ligger på gångavstånd från Knivsta station, med bra tågförbindelser till både Uppsala och Stockholm. Knivsta kommun växer snabbt och en tredjedel av befolkningen är barn och ungdomar, vilket märks även på vårdcentralen. Vi har 11 800 listade och ett 50-tal medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en ungdomsmottagning.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss på Knivsta vårdcentral och jobbet är du välkommen att kontakta Anna Waxin på  anna.waxin@regionuppsala.se eller på telefon 018-611 69 22

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.