Undersköterska till akutmottagningen - sommar 2022

Sista ansökningsdag 2022-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS51/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

På akutmottagningen möter vi människor i livsavgörande ögonblick. I vårt dagliga arbete ligger fokus på akuta insatser. Vi är i beredskap att möta akuta händelser i samhället och vår önskan är att alltid utvecklas och bli bättre. Är du intresserad av ett sommarvikariat inom ett brett område, där vi kan utmana dig för att du ska bli skicklig i din yrkesroll? Då ska du sommarjobba på akutmottagningen.

Vår verksamhet på akutmottagningen 

De vanligaste patientgrupperna på akutmottagningen söker för medicinska, kirurgiska eller ortopediska problem. Här kommer du att arbeta i vårdteam tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Vårdteamen bedömer och behandlar patienter i alla åldrar med ett brett spektrum av sjukdomar och tillstånd. Under introduktionen kommer du att få utbildning, handledning och delegeringar i olika vårdtekniska moment. Arbetet på en akutmottagning är oförutsägbart, lugna perioder kan plötsligt vända och arbetet blir intensivt. Som undersköterska kommer du att möta anhöriga och patienter i kris och vara ett närvarande stöd.

Ditt uppdrag

Som undersköterska kommer du att ansvara för omvårdnaden och tillsammans med sjuksköterskan triagera patienter. Du kommer att utföra medicintekniska åtgärder som katetersättning, provtagningar och assistera läkaren vid mindre ingrepp och undersökningar. Du kommer att ges möjlighet att bredda och växa i din kompetens som undersköterska. Du kommer att få ta del av en introduktion där teori varvas med patientnära arbete. Om du tycker om att arbeta i team tillsammans med läkare och sjuksköterska, då kommer du att trivas hos oss!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska alternativt avslutat sjuksköterskeprogrammet termin 3 eller läkarprogrammet Termin 6, med tidigare erfarenhet av undersköterskeyrket inom den somatiska vården. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en timavlönad anställning på schemarad som undersköterska med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Elin Palmqvist 018-6113138
Biträdande avdelningschef Isabell Andersson  018-611 97 70
Facklig kontaktperson Kommunal 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.