Doktorandtjänst inom operation-eller anestesisjukvård

Sista ansökningsdag 2022-02-01
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS52/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Ortopedisk anestesi- och operationsavdelning är en avdelning som undersöker, behandlar, vårdar och opererar patienter med skador och smärtor i rörelseapparaten. Verksamheten är bred och består av både akut och planerad kirurgi.

Huvudinriktningen är högspecialiserad vård inom handkirurgi, fraktur-, protes-, skuldra-, knä-, fot- och ryggkirurgi.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en engagerad målinriktad forskningsintresserad specialistsjuksköterska som vill inrikta sig på forskning och kan tänka sig att arbeta med detta flera år framåt i tiden för att gå mot en disputation.

Du kommer att arbeta ca 30% med forskning och resterande del av din tjänst är klinisk i patientarbete. Ortopedisk anestesi och operationssjukvård är ett bra exempel på högspecialiserad universitetssjukvård där avancerad sjukvård måste bedrivas tillsammans med forskning, utveckling och utbildning för att kontinuerligt kunna erbjuda den bästa vården.   

Behörighet

För att söka denna tjänst har du fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng (hp), varav minst 60 hp på avancerad nivå och är specialistsjuksköterska inom -operation eller-anestesisjukvård med magisterexamen/ masterexamen.

Meriterande kvalifikationer: Erfarenhet av forskning eller projektarbete samt intresse för egen forskning och vidareutveckling. Du står för självständighet och god samarbetsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ser det starkt meriterande om du har en projektplan alternativt en forskningsidé som du vill utveckla.

Ansökan

Ansökan skall innehålla en beskrivning (max 2 sidor) med motivation för din ansökan, dina forskningsintressen samt relevanta kvalifikationer för anställningen. Ansökan skall också innehålla en meritförteckning (CV) kopia på relevanta betygshandlingar, eventuell projektplan samt eventuella andra relevanta dokument du vill åberopa.

Vi erbjuder

En tillsvidaretjänst på heltid/deltid 30% med forskning och resterande del av din tjänst i kliniskt patientarbete.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Liza Nordström Partanen 018-611 35 65
E-post: liza.nordstrom.partanen@akademiska.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.