Tandläkare

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Folktandvården Enköping
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV03/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården Enköping är en trevlig och modernt utrustad klinik med 15 behandlingsrum. Vi använder T4s journalsystem och digital röntgen. På kliniken finns laser, OPG, mikroskop mm. I dag arbetar 38 personer på kliniken varav 11 tandläkare och fem tandhygienister. Kliniken är ett kompetenscentrum med specialisttandläkare i endodonti och parodontologi. Vi bedriver ett fyraårigt tandhälsoprojekt på tre skolor i kommunen i form av undervisning samt fluorlackning

Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter och tar stor hänsyn till dina önskemål om arbetssätt.

Din kompetens

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete, värdesätter hög kvalité och har god samarbetsförmåga.
Vi välkomnar både dig som är erfaren tandläkare och dig som är nyexaminerad att söka. Är du nyexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Oavsett tidigare yrkeserfarenhet kommer du som ny tandläkare på vår klinik finna goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheter att bredda din kompetens som allmäntandläkare tillsammans med erfarna kollegor på kliniken, fördjupa dig inom ett specifikt område genom auskultation och externa/interna kurser, eller kunna nischutbilda dig om detta är aktuellt.

Är du den vi söker?

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandläkarutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:

  • Självgående- Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
  • Mål- och resultatorienterad- Du är mål- och resultatorienterad i arbetssätt och prioriteringar.
  • Kvalitetsmedveten- Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
  • Samarbetsförmåga- Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Serviceinriktad- Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Upplysningar
Verksamhetschef Pia Munter Norling 0171-41 84 40
Arbetsledare Åsa Lantz Zwedberg 0171-41 84 40
För TT tandläkare Isabel Brundin 070- 5081310

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 31 januari 2022.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
 
Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län