Kanslist till klinisk fysiologi

Sista ansökningsdag 2022-01-26
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS54/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Här finns goda möjligheter för dig som vill vara med att utveckla och utvecklas i din yrkesroll. Inom vårdadministrativ service (VAS) arbetar vi tillsammans och gränsöverskridande över sjukhusets alla verksamhetsområden. Vi är stolta över att vara ledande i Sverige inom diagnosklassificering, att vi jobbar aktivt med utveckling av vårt yrke och vi arbetar för en hälsofrämjande arbetsplats.

Mer om oss finns att läsa på vår hemsida, välkommen dit! Vårdadministrativ service

Vi söker två kanslister eller medicinska sekreterare till sektionen för Klinisk fysiologi.ologi.

Ditt uppdrag

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat remisshantering, bokning av undersökningar i Carestream RIS/PACS, patientkontakt i kassa, telefonservice och posthantering. Tjänsten innebär att du arbetar i verksamheten tillsammans med medicinska sekreterare, läkare och sköterskor.

I vårdadministrativ service planerar vi vårt arbete gemensamt genom dagliga styrningar för att på bästa sätt optimera vår bemanning och skapa god arbetsmiljö och förutsättningar för att bidra där eventuella behov finns, både inom eget område såväl som i hela VAS.

Dina kvalifikationer

Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal. Du har mycket god datorvana och lätt att ta till dig nya IT-system. Erfarenhet av och kunskaper i vårt journalsystem Cosmic och/eller RIS/PACS är meriterande. Du som söker är gärna utbildad medicinsk sekreterare, erfarenhet av arbete inom specialistsjukvård kan vara meriterande.

Din kompetens

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn och kontrollerad i pressade situationer och fokuserar på rätt saker. Du är strukturerad och kan planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Vi sätter stor vikt vid service och du som söker har ett intresse, en vilja och en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder två vikariat;
75 % tillträde enligt överenskommelse, till och med 4 september 2022, 100 %, tillträde enligt överenskommelse, till och med 30 april 2022.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till Annki Ingvarsdotter, gruppchef VAS, telefon 018-611 98 78 eller annki.ingvarsdotter@akademiska.se

Facklig kontaktperson Vision, Ann-Louise Strömbom nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter våra tjänster löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.