Avdelningssekreterare till barnintensiven (BIVA)

Sista ansökningsdag 2022-02-02
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS53/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård har ca 900 medarbetare och omfattar förutom anestesi -och operationsavdelningar, intensivvårdsavdelningarna CIVA och BIVA, pre och postoperativ avdelning, operationsförberedande enhet, dagkirurgisk verksamhet och sterilteknisk avdelning. Verksamhetsområdet är indelat i sektioner, bl.a. barnsektionen. Den innefattar barnoperationsavdelningen och barnintensivvårdsavdelningen.

Ditt uppdrag

Arbetet som avdelningssekreterare är ett viktigt och självständigt arbete där tempot kan vara högt och växla snabbt. I ditt uppdrag ansvarar du för flera av de administrativa uppgifterna som hör till på en intensivvårdsavdelning. Du arbetar på uppdrag av avdelningschef och i samarbete med teamledare.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att ansvara för in- och utskrivning av patienter, assistera anhöriga i deras olika behov av stöd, ansvara för avdelningstelefonen samt tolkbeställningar. Dessutom ansvarar du för viss registrering i olika system.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller dig som har stort intresse av de arbetsuppgifter som kan förekomma för en avdelningssekreterare på en intensivvårdsavdelning. Vi önskar att du har en undersköterskeutbildning i botten. Du har datorn som ditt främsta arbetsredskap och vi vill att du ser möjligheter när problem uppstår. Du har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och utför dem med noggrannhet. Tidigare erfarenheter av arbete som avdelningssekreterare är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Som person är du lyhörd, utåtriktad, engagerad och har lätt för att kommunicera.  Utöver detta är du:

Självgående - Du arbetar självständigt och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Stabil - Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.
Uthållig - Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid enligt överenskommelse. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Camilla Brodin, 018-617 22 64
Tf Avdelningschef Cecilia Kristoffersen, 018-6115811
Facklig kontaktperson nås via växeln 018 - 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.