Skötare sökes till psykiatriska akutvårdsavdelningen sommar 2022

Sista ansökningsdag 2022-03-06
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS57/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akut- och konsultpsykiatri har ett övergripande ansvar för akutverksamheten och konsultationsverksamheten mot övriga sjukhuset. Akutmottagningen för vuxenpsykiatri har jourverksamhet dygnet runt. Till akutmottagningen hör även en psykiatrisk akutvårdsavdelning (PAVA) med tolv vårdplatser samt ett mobilt team. Vi söker dig skötare/undersköterska med ett stort intresse för akutpsykiatri. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats där tempot stundtals kan vara högt och ingen dag är den andra lik. Du kommer att bli en del i en väldigt fin personalgrupp, vi har under lång tid lagt stort fokus på att göra bra rekryteringar vilket resulterat i att vi nu har en personalgrupp av världsklass. Här får du både vänner och kollegor. Vi som chefer är lyhörda på personalens behov och önskemål, vi tycker att det är väldigt viktigt att vår personal trivs och att de tycker att det är roligt att komma till jobbe

Ditt uppdrag

Som nyanställd börjar du din anställning på PAVA, där arbetet omfattas av sedvanligt akutpsykiatriskt omvårdnadsarbete för skötare. Efter en tid introduceras du på akutmottagningen och kan sedan tjänstgöra vid båda enheterna. Du vårdar patienter med ett mycket varierat vårdbehov tillsammans med andra skötare, sjuksköterskor och läkare. Som skötare har du en viktig roll i omvårdnadsarbetet och arbetar nära patienten där patientcentrerad vård står i fokus. Vi arbetar motiverande med patienterna och det motiverande och stöttande samtalet är en central del i vården.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare eller med dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom vården, helst inom psykiatrin. Pågående sjuksköterskestudier ses som en merit. Du har ett intresse för omvårdnad och ett intresse för psykiatri som inriktning.

Din kompetens

Du ska ha en grundläggande förståelse för omvårdnad samt respekt för människors lika värde och en ödmjukhet inför människors olika förutsättningar. Vi ser det som en självklarhet att du alltid har ett gott bemötande, såväl mot dina medarbetare som mot patienter. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet, noggrannhet och en vilja att utvecklas så hade du passat in i vår arbetsgrupp som handen i handsken.

Varför ska du välja att jobba hos oss?

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba på en trygg arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en timanställning med möjlighet till längre sammanhängande tjänstgöring under sommaren. Tillträde enligt överenskommelse men vi önskar att du är tillgänglig under perioden 15/6 tom 31/8.
Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jonas Nilshed 018-617 25 45
Biträdande avdelningschef Mia Björkman 018-617 11 83
Facklig kontaktperson för Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuar sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.