Undersköterskor till thorax 50D - sommarvikariat 2022

Sista ansökningsdag 2022-03-10
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS68/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På avdelning 50D arbetar vi med pre- och postoperativ vård av främst hjärt- och lungopererade patienter. Vi arbetar tillsammans i team och har ett högt arbetstempo, men alla är mycket måna om att hjälpa varandra när det behövs. Vi har ett mycket bra arbetsklimat och både medarbetare och patienter trivs på avdelningen. Vi är drygt 60 anställda på avdelningen, sjuksköterskor och undersköterskor.

I verksamhetsområdet ingår också thoraxoperation och thoraxintensiven. Vi har ett gott samarbete mellan enheterna och arbetar för att kunna göra vården så effektiv och säker som möjligt för våra patienter. 

Ditt uppdrag

I din roll som undersköterska på 50D kommer du att arbeta i våra team. Du kommer få användning av dina kunskaper i omvårdnad och arbeta med en hel del medicinsk teknik. Vi har mycket tydliga rutiner och vi hjälper alltid varandra. Arbetet är mycket spännande och utvecklande och du kommer lära dig mycket under denna tid.

Dina kvalifikationer

Vi söker nu utbildade undersköterskor, eller du som studerar till sjuksköterska eller läkare och som tycker om att arbeta med människor. Du är inte bara en skicklig undersköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. 
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett vikariat under på 100 % under perioden 22-06-13 till och med 22-08- 21. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Maria Holwaster 018-6114082 
Facklig kontaktperson kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sisa slutdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.