Undersköterskor till thoraxintensiven - sommarvikariat 2022

Sista ansökningsdag 2022-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS69/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

STUDENT? UNDERSKÖTERSKA? 
Thoraxintensiven söker sjuksköterskestudent/läkarstudent eller utbildad undersköterska. Ett sommarvikariat 2022 hos oss ger dig värdefulla erfarenheter.  

Vår verksamhet

På thoraxintensivvårdsavdelningen (TIVA) arbetar vi med högteknologisk intensivvård, vi tillhör verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi. Avdelningen har 8 vårdplatser och ca 90 medarbetare. TIVA är en specialistavdelning som utför avancerad behandling och omvårdnad efter planerad och akut thoraxkirurgi. Graden av intensivvård kan variera från behandling med ECMO eller mekaniska hjärtpumpar till sedvanlig intensivvård efter hjärt-lungkirurgi.   

Vi är en stor arbetsgrupp och har ett tätt samarbete där alla behövs och har fokus på patienten.  
Vi lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling vilket gör att du har stora möjligheter att utveckla dina kunskaper. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt arbete.

Ditt uppdrag

Som vikarierande undersköterska på thoraxintensiven får du ett spännande och meningsfullt arbete. Du arbetar i team och får en arbetsmiljö som innehåller dels högteknologisk intensivvårdvård samt omvårdnad av intensivvårdspatienter. 

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet av akutsjukvård/arbete på sjukhus, alternativt sjuksköterske-/läkarstudent med sjukvårdserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av arbete på en intensivvårdsavdelning samt intresse och erfarenhet av medicintekniska apparater. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Din kompetens

Egenskaper vi söker hos dig är att klara stressade situationer, kunna växla tempo och ha god samarbetsförmåga. Vi värdesätter även egenskaper som god självkännedom och kommunikativ förmåga. Du ska, efter inskolning, självständigt kunna sköta den patientnära omvårdnaden av en nedsövd patient. 

Vi erbjuder

Sommarvikariat 30/5-28/8. Eftersom det är en längre inskolning behöver du jobba minst 8 av dessa veckor, Har du möjlighet att påbörja inskolningen tidigare är du välkommen att göra det.
I början av juni har vi en introdag som är obligatorisk.
  
Om du inte har erfarenhet av intensivvård ser vi gärna att du hospiterar, en dag eller några timmar, för att bilda dig en uppfattning om den vård vi bedriver. 

Tjänstgöringsgrad 100% tillträde enligt överenskommelse. 
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sisa slutdatum.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Marie Hellbom Avdelningschef, 018-6114009  
TIVA koordinator 018-6112559  
Facklig kontaktperson Kommunal Eva-Marie Wall 018-611 40 11  

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.