Urologavdelningen söker fler sjuksköterskor

Sista ansökningsdag 2022-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS71/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vem söker vi?

Vi söker dig med sjuksköterskelegitimation som är intresserad av ett spännande arbete som kommer ge en bred kompetens i din roll som sjuksköterska.

Du ser och förstår din roll i teamet runt patienten samtidigt som du tar egna initiativ för att arbeta självständigt. Du tycker det är roligt med omväxlande arbetsuppgifter, du planerar och lägger upp ditt arbete på ett strukturerat sätt men klarar av att prioritera om då det behövs. Du har god förmåga att samarbeta med personer från olika yrkeskategorier samt lyssnar och kommunicerar på ett öppet sätt.

Vi erbjuder

Introduktion under 5 veckor.
För att sedan stötta dig som är ny hos oss, oavsett tidigare erfarenheter, har vi en klinisk handledare som hjälper dig med specifika moment eller som ett generellt stöd i arbetet. Vi har även en utbildad SMART-instruktör som regelbundet håller i simuleringar med olika akuta scenarion som kan uppstå på avdelningen, tex sepsis, blödning och anafylaktisk chock.

På sikt finns möjlighet att arbeta med olika ansvarsområden samt att fördjupa dina kunskaper inom urologi genom att läsa urologisk omvårdnad (15 hp) på arbetstid.
Vi tycker det är viktigt att anpassa en tjänst hos oss så att det ska passa dig så bra som möjligt. Vi erbjuder därför olika upplägg på din anställning

  • Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 50–100% enligt överenskommelse, med eller utan nattrotation
  • Timanställning där du kan anpassa hur mycket och när du jobbar
  • Tillsvidareanställning enbart natt med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse
Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. Möjlighet till rotationstjänst i Akademiska modell 2. 
Är du intresserad av att hospitera hos oss för att se vår verksamhet eller för andra frågor, kontakta Anna nedan.

Vår verksamhet

På urologavdelning 50 C vårdar vi patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, urinblåsa, prostata, urinrör och testiklar. Patienterna kommer via elektivt intag, efter planerad åtgärd/operation eller via akutmottagningen med akuta urologiska besvär som till exempel njursten, urosepsis, hematuri och urinstämma med njursvikt. Vi vårdar alltså både postoperativa och akuta patienter med effektiva patientflöden.

Vill du veta mer? 

Vid frågor vänligen kontakta biträdande avdelningschef Anna Lindqvist 018 – 617 46 11, anna.s.lindqvist@akademiska.se
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln 018 –  611 00 00

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.