Utbildningssjuksköterska till anestesi-& operationssektionen

Sista ansökningsdag 2022-02-04
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS75/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med och arbeta med utbildningsfrågor inom Anestesi och Operationssektionen? 

Anestesi-& operationssektionen söker utbildningssjuksköterska på 100%. Utbildningssjuksköterskorna är direkt underställda sektionschefen och arbetar i tät dialog med avdelningarnas utbildningsansvariga och dess chefer i samtliga utbildnings-och utvecklingsfrågor.
Utbildningssjuksköterskorna har en central roll i att driva utbildningsfrågor och kompetensutveckling för sektionens medarbetare på uppdrag av sektionschefen.

Ditt uppdrag

Som utbildningssjuksköterska kommer du att ha ett sektionsövergripande ansvar för utbildningsfrågor inom ditt specialistområde (anestesi eller operation) och du kommer att leda och stötta arbetet med utbildning och handledning med utbildningsansvariga på de olika avdelningarna inom sektionen.

Dina kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi- eller operationssjukvård
  • Minst 3 års klinisk erfarenhet inom specialiteten
  • Magisterutbildning inom specialiteten eller närliggande område
  • Intresse och erfarenhet av klinisk utbildning
  • Välutvecklad och god administrativ förmåga
Det är meriterande om du har handledarutbildning och/eller annan pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet.

Din kompetens

Som person är du driven, ansvarstagande och strukturerad. Du är en lyhörd person och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har väl utvecklad social förmåga.
Du har förmågan att se till att projekt och resultat är uppnådda. Som person är du flexibel och har förmåga att arbeta i team men också självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning på AnOp sektionen inom din profession med ett uppdrag som utbildningssjuksköterska på 3 år, möjlighet till förlängning finns.
Provanställning kan komma att tillämpas. Klinisk tjänstgöring inom specialiteten under vissa perioder kan diskuteras.
Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Liza Nordström Partanen, sektionschef: 018-611 35 65
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.
Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.