Är du sjuksköterska och kan hjälpa till inom covid-vården?

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Akademiska sjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS79/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Under rådande Covid-19 utbrott behöver vi omgående fler sjuksköterskor som kan stärka upp vid flera av våra slutenvårdsavdelningar och vår akutmottagning. Vi hoppas att du, även om du i dag har annan sysselsättning tillfälligt kan komma och arbeta med oss under denna period. Behovet är skyndsamt.

Uppdraget

Du kommer framförallt arbeta på någon av de avdelningar där vi i nuläget har behov av extra resurser (akutmottagningen, ortopedavdelning 70A/70B, geriatrikavdelning kirurgavdelning 70D/70E och medicinavdelning 30E). 

Villkor

Vi erbjuder en timavlönad eller visstidsanställning vid behov, med start omgående. Arbetstider enligt överenskommelse. Berätta i din ansökan hur mycket du har möjlighet att arbeta hos oss närmaste veckorna.

Intresseanmälan

Registrera din intresseanmälan via länken nedan. Ange ett telefonnummer och en e-postadress som vi kan nå dig på den närmaste tiden. Inför anställning kommer du få fylla i en hälsodeklaration.
Om du har frågor kontakta rekrytering@akademiska.se Stort tack för din hjälp!

Har du en annan bakgrund och önskar söka jobb hos oss?

Då är du välkommen att titta bland våra andra lediga tjänster som du hittar på vår hemsida lediga tjänster på sjukhuset.  


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.