Sjuksköterska till barnspecialistmottagningen i Enköping

Sista ansökningsdag 2022-02-04
Arbetsplats Barnspecialistmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE04/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet
En av våra sjuksköterskor går vidare till nya utmaningar och vi söker Dig som vill jobba med vårt härliga team på barnspecialistmottagningen i Enköping. På mottagningen jobbar läkare, sjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut och psykologer.

Barnspecialistmottagningarna i länet finns lokaliserade förutom i Enköping även i Tierp, Knivsta, Uppsala samt Östhammar och ingår i sektionen Barns Vård och Hälsa inom Akademiska Barnsjukhuset. Sektionen innefattar förutom barnspecialistmottagningarna i länet, barnskyddsteamet, barnhälsovårdens länsavdelning samt special BVC. Det finns flera tvärprofessionella team där barnsjuksköterskor, undersköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeut ingår.

Inom sektionen pågår många intressanta projekt med inriktning mot framtidens hälso- och sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Vår sektion har individanpassad introduktionsutbildning samt erbjuder fortbildning in om våra ämnesområden.

Uppdraget
Du ingår som medarbetare i en grupp av barnsjuksköterskor och undersköterskor i länet med inriktning öppenvårdspediatrik. På mottagningen arbetar Du tillsammans med barnläkare samt med egna mottagningsbesök bland annat med astma, förstoppningsproblematik, enures samt övervikt. Du kommer även utföra spirometrier och nyföddhetskontroller. Vi har patientkontakt via telefon samt 1177 vårdtjänster. Handledning av studenter ingår.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet att arbeta med barn- och ungdomar. Specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller öppen hälsovård är meriterande samt om du har specialistkunskaper/erfarenheter inom något av våra ämnesområden eller har erfarenhet av att arbeta på mottagning. Då hela vården och även vår verksamhet befinner sig i en tid med många utmaningar så är det önskvärt om du har intresse för och erfarenhet av att arbeta med utveckling av verksamhet samt digitala lösningar. Du bör ha god förmåga att kommunicera och samarbeta då arbetet innebär kontakt med olika personer och professioner. Det är också viktigt att du kan etablera goda relationer med våra patienter och deras anhöriga.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning 100%. 
Intervjuer sker fortlöpande

För mer information
Gruppchef Susanna Nord 018-611 03 43 
Sektionschef Monica Mäki Karlstrand 018-611 28 61
Vårdförbundet
SACO/Läkarförbundet Dan Selighson 018 -611 89 50

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.