Vårdutvecklare inom vårddokumentation och E-hälsa vid vårdkvalitetsenheten

Sista ansökningsdag 2022-02-04
Arbetsplats Vårdkvalitetsenheten. Sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS81/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med? Vill du bli en i vårt team och vara med och utveckla e-hälsa/vårddokumentation, kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska Sjukhuset?

Som vårdutvecklare på vårdkvalitetsavdelningen arbetar du i inom avdelningen för kvalitet och patientsäkerhet och i nära samarbete med övriga enheter inom sjukhusadministrationen.

Ditt uppdrag

Som vårdutvecklare på vårdkvalitetsenheten arbetar du övergripande med utvecklings- och förbättringsarbete samt förvaltning inom vårddokumentation, eHälsa och dokumenthantering för att uppnå kvalitet-och patientsäkerhet. Självständigt och tillsammans med vårt team arbetar du med handledning, rådgivning och utbildning i vårddokumentation, eHälsa, och dokumenthantering på uppdrag av verksamheterna, Akademiska sjukhuset och Region Uppsala.

Det innebär bland annat utvecklingsarbeten gällande rutiner och vårddokumentationsmallar för Akademiska sjukhuset och/eller Region Uppsala. Uppdraget innebär ansvar för vårddokumentationsnätverk och att ha ett nära samarbete med regionens vårdförvaltningar och med Elektronisk patientjournal (EPJ). Du har även ett nära samarbete med huvudredaktörerna för dokumenthanteringssystemet DocPlus med utveckling av kvalitetsdokument.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå och med kunskap inom vårddokumentation/eHälsa. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom kvalitet och patientsäkerhet, process- och projektledning, chef- och ledarskap samt att du har god datorvana.

Din kompetens

Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och samarbeta med andra människor. Vidare har du lätt att lära, är strukturerad och kan arbeta självständigt. Du vill utveckla och är drivande samt redo att utveckla vården inom vårddokumentation/eHälsa för våra patienters bästa.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Marie Sjödin chefsjuksköterska, Vårdkvalitetsenheten: 018-611 1830
Nina Karlsson vårdutvecklare, Vårdkvalitetsenheten: 018-611 6137

Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.