Timavlönad sjuksköterska med intresse för akut infektionssjukvård!

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde infektionssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS936/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde infektionssjukdomar söker dig som är intresserad av att arbeta med akuta infektionspatienter.

På infektion vårdas patienter med svåra infektioner, smittsamma sjukdomar, tropikmedicinska sjukdomar och immunbristsjukdomar. Våra patienter har ofta andra grundsjukdomar som blir påverkade vid en infektion, vilket gör att vårt arbetssätt är att se hela människan. Vi är en akutvårdsavdelning där alla patienter kommer in via akutmottagningen eller via infektionsmottagningen. Infektionssjukvård handlar ofta om ett detektivarbete för att gemensamt försöka hitta orsaken till patientens infektionstillstånd.

Vi arbetar i team kring patienten. På avdelningen finns undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, apotekare, receptarie, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, köksbiträde, kurator, medicinska sekreterare, receptionist, bemanningsassistent, utbildningssjuksköterskor samt kvalitetsansvarig sjuksköterska.

Varför börja jobba hos oss?

Hos oss får du en välstrukturerad introduktion. Introduktionsprogrammet utformas individuellt tillsammans med våra utbildningssjuksköterskor för att du ska få en bra start hos oss.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård.

Din kompetens

Hos oss värdesätter vi ett positivt arbetsklimat där alla medarbetare trivs och känner sig trygga. Är du nyfiken, initiativtagande, flexibel och samarbetsvillig då passar det här jobbet dig perfekt!

Vi erbjuder

Timavlönad anställning. Tillträde enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att jobba både dag, kväll, natt och helg. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig till någon av våra chefer:
Avdelningschef Ellen Gessbo Tiusanen 018-611 43 15
Gruppchef Mari Alvarsdotter 018-611 56 10
Gruppchef Julia Davidsson 018-611 56 09

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi tillsätter löpande under ansökningstiden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.