Timanställd sjuksköterska till psykiatriavdelning 3B

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS492/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykiatriavdelning 3B är en heldygnsvårdavdelning. Vi har 15 vårdplatser för utredning, diagnosticering och behandling av patienter med huvudsakligen affektiva sjukdomar, främst bipolärt syndrom, ångestsyndrom och depressioner men även psykiatriska sjukdomar och tillstånd delvis relaterade till åldrandet. Avdelning 3B behandlar även somatiska sjukdomar i stor utsträckning då samsjuklighet ökar med åldern. Detta gör oss till en avdelning där både psykiatrisk omvårdnad och somatisk omvårdnad bedrivs parallellt, och där man får en god inblick och möjlighet att jobba med både psykiatrisk och somatisk vård. Inläggningar sker antingen via psykiatriska akutmottagningen eller genom planerade inläggningar via öppenvården.?  

Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor, grundutbildade samt specialister, undersköterskor samt skötare. Patientens bästa är vårt mål och vi arbetar i yrkesöverskridande team på avdelningen.?

Ditt uppdrag

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en spännande och utvecklande miljö där du som sjuksköterska har en central och viktig roll som arbetsledare, och även som utvecklare av den psykiatriska samt somatiska omvårdnaden på avdelningen.??  

Du arbetsleder och fördelar dagens arbetsuppgifter tillsammans med skötare och undersköterskor. Ronden leder du tillsammans med läkare och du dokumenterar i Cosmic. Andra arbetsuppgifter är att utföra ordinerade medicintekniska uppgifter, administrera läkemedel i olika form, provtagningar, ha ankomstsamtal med patienter och dess anhöriga, arbeta med omvårdnadsvårdplaner, fungera som en länk till anhöriga och kommunicera med vårdgrannar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri och som vill arbeta extra.  
Vi ser mycket till den personliga lämpligheten, och till ett nyfiket och öppet sinne. Vi erbjuder en individanpassad introduktion beroende på dina tidigare erfarenheter i yrket.

Vi erbjuder

En timanställning dag, kväll eller natt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta Helena eller Anna för att boka ett besök. Vi träffar dig gärna och berättar mer om vår avdelning och om sjuksköterskans viktiga jobb inom psykiatrin och i synnerhet på avdelning 3B. 

Avdelningschef Helena Ernstdotter Fors 018-611 89 82, helena.fors@akademiska.se? 
Biträdande avdelningschef Anna Wallin 018-611 23 35, anna.wallin@akademiska.se?

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.