Sjuksköterska till specialistförberedande år inom operation

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS424/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi har en långsiktig plan för dig

Välkommen till ett spännande år i vår verksamhet där vi erbjuder dig en unik och omfattande inblick i operationsverksamhet samt utbildning inom omvårdnad i operationsmiljö med fokus på patient, team och färdighetsträning. Du anställs som allmänsjuksköterska inom vår verksamhet. Efter ett år hos oss söker du in till specialistsjuksköterskeutbildning inom operationssjukvård. Du erbjuds vid antagning till specialistutbildningen studielön från Akademiska sjukhuset.

Detta förberedande år leds av våra utbildningssjuksköterskor inom AnOp-sektionen och anpassas efter dina individuella behov. Programmet är unikt i sitt slag i Sverige och riktar sig till grundutbildade sjuksköterskor som vill ha ökad inblick och förståelse för den komplexa och kunskapstäta verksamheten operation. Föreläsningar, workshops etc. under året, leds av specialistsjuksköterskor från Akademiska sjukhuset.

Anestesi- och operationsverksamheterna inom AnOpIVA

Inom sektionen Anestesi och Operation finns idag sex anestesi- och operationsavdelningar och du kommer ha möjlighet att rotera mellan nedanstående av dem under ditt specialistförberedande år

  • Kirurgiska anestesi- och operationsavdelningen
  • Ortopediska anestesi- och operationsavdelningen
  • Anestesi- och operationsavdelningen vid ingång 95–96
  • Anestesi- och operationsavdelningen vid Samariterhemmet

Välkommen att börja din karriär hos oss! Mer information om vårt verksamhetsområde finner du här.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska med ett intresse för operationssjukvård.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2022.

Separat avtal om specialistförberedande år tecknas mellan arbetstagare och arbetsgivare.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Liza Nordström Partanen 018-611 35 65, liza.nordstrom.partanen@akademiska.se
Facklig företrädare Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.