Barnmorska

Sista ansökningsdag 2022-05-25
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH125/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Gränbystadens vårdcentral!

Vi söker dig som är barnmorska och som vill vara en del i vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50-100% med start enligt överenskommelse.
Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor från hela länet.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete i form av mödrahälsovård inklusive föräldrautbildning, preventivmedelsmottagning, STI och gynekologisk cellprovtagning. Telefonrådgivning ingår också samt kontinuerligt arbete för att utveckla verksamheten.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Tidigare erfarenhet av arbete som barnmorska i primärvård ses som meriterande. Ditt arbete är självständigt och kräver en god pedagogisk förmåga, god struktur i arbetet, stor initiativförmåga och flexibilitet.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår fräscha vårdcentral. Vi är 46 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial.

Vill du veta mer?

Då är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Kristian Adolfsson 0722006015, mail: kristian.adolfsson@regionuppsala.se eller verksamhetschef Eva Widén 0721413249, mail: eva.widen@regionuppsala.se. 

Ansökan

Bifoga meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 25 maj. Intervjuer och urval sker löpande, tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.