Anestesisjuksköterska och operationssjuksköterska till kirurgoperation

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS469/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På kirurgiska anestesi och operationsavdelningen omhändertas svårt sjuka patienter med medicinska, tekniska och särskilt komplicerade omvårdnadsbehov, såsom stora blödningar och avancerad cancerkirurgi.

Här får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder. Hos oss är utbildning viktigt och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra den personliga utvecklingen.

Ditt uppdrag

Som anestesisjuksköterska eller operationssjuksköterska på kirurgoperation har du stor delaktighet i flöden, förbättringsarbeten, utvärdering och upprätthållandet av rutiner. Du ansvarar tillsammans med övriga anestesisjuksköterskor och operationssjuksköterskor på avdelningen för att uppnå den dagliga verksamhetens mål. 

I den här rollen kommer du att skaffa dig specialistkunskap inom flera olika specialiteter då sektioner som övre gastro, urologi, kolorektal, kärl, lever/pancreas, transplantation och gyn utför sina operationer på den här avdelningen. Alla dessa sektioner bjuder på operationstekniska och anestesiologiska utmaningar. Du kommer att vara huvudansvarig för inskolningar av studenter och nya medarbetare - både läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Du förväntas också bidra med din kompetens, kunskap, stöd och trygghet till övriga kollegor i teamet för att uppnå den bästa vården.

På den här avdelningen har vi sjukhusets traumauppdraget och vi behöver ha en tillgänglighet under dygnets alla timmar, så du kommer arbeta både dagtid och jourtid.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård eller operationssjukvård

Din kompetens

Vi söker dig som är:

  • Kreativ och ofta kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
  • Noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard
  • Duktig på att kommunicera muntligt anpassat till situationen. Du lyssnar och är mottaglig för motparten.
  • Arbetar bra med andra människor
  • Har ett gott omdöme och gör korrekta avvägningar och prioriteringar i uttalande, agerande och beslut.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbete under dagtid och jourtid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jeanette Dahl 018-6173040
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill be dig bifoga handlingar som styrker din kompetens, så som din sjuksköterskelegitimation och bevis om specialistkompetens. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.