Distriktssköterska alt. barnsjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-06-21
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH144/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen att blir en del av vårt BVC-team på Gränbystadens vårdcentral!

Vi söker en distriktssköterska alternativt barnsjuksköterska till vår BVC-mottagning och erbjuder nu en tillsvidareanställning eller vikariat på 100 % eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Gränbystadens vårdcentral har en väl fungerande BVC där barnet och familjen alltid står i fokus. Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor kommer du att arbeta i BVC-teamet och även ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

På BVC arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd till föräldrar för att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter barn och föräldrar både individuellt, utifrån varje familjs behov, men även i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer, allt i enlighet med barnhälsovårdens riktlinjer.

Din kompetens

Vi söker dig som är distriktssköterska, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård alternativt barn och ungdom. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från primärvård och BVC. Som person är du positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår vårdcentral. Vi är 45 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial. 

Vill du veta mer?

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta gruppchef Suzanna Prising 072-5362744 suzanna.prising@regionuppsala.se eller verksamhetschef Eva Widén 072-1413249 eva.widen@regionuppsala.se

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2022-06-21. Intervjuer sker löpande. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.