Sjuksköterska sökes till kvinnosjukvården!

Sista ansökningsdag 2022-05-22
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS324/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vill du arbeta med kvinnosjukvård och är intresserad att arbeta som sjuksköterska på BB eller gynekologavdelningen? 

Obstetriken på Akademiska sjukhuset innefattar förlossnings- och BB-avdelningen samt obstetriska specialistmottagningarna. Hos oss föder ca 4000 kvinnor barn per år. Vi bedriver en kvalificerad förlossnings- och BB-vård för länets invånare och specialistvård för regionen. För att värna om vårdkedjan och kompetensen alternerar barnmorskorna mellan förlossningen och BB. Vi har också ett tätt samarbete med Akademiska barnsjukhuset och strävar efter att vårda mor och barn tillsammans.

Gynekologavdelning 96C är en vårdavdelning specialiserad på gynekologiska sjukdomar och kirurgi. Här möter du patienter i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktiv hälsa. Patienter kommer från hela regionen eftersom vi bedriver högspecialiserad tumörkirurgi. Vi har både elektivt och akut intag av patienter, högt patientflöde med varierade vårdtid och vårdintensitet. Här vårdas kvinnor i alla åldrar.

Hos oss inom kvinnosjukvården lovar dig ett stimulerande arbete på en spännande avdelning där verksamheten ständigt utvecklas. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö med fokus på patienten!

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på BB kommer du att arbeta med den nyblivna familjen och det nyfödda barnet. Vi värnar hela familjen och prioriterar den i allt vårt arbete. 

Som sjuksköterska på gynekologavdelning 96C kommer du att vårda patienter som utreds och opereras för gynekologisk cancer och andra gynekologiska sjukdomar. Du kommer också att möta patienter med komplikationer under tidig graviditet och abortsökande. 

Hos oss arbetar du i vårdlag med undersköterska, läkare och andra roller. Du arbetar i nära samarbete med teamet runt patienten. Här värnar vi om varandra och stöttar samt hjälps åt med alla sysslor. Hos oss får du en väl planerad introduktion och en stimulerande arbetsmiljö.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gillar att jobba i ett varierat tempo och i nära samarbete med övriga kollegor. Självklart ska du ha ett stort intresse för kvinnosjukvård. Du är engagerad, innovativ och positiv till utveckling av verksamheten. Har du erfarenhet av kirurgi, onkologi eller akutsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100%. Rotation dag/kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Introduktion planeras efter ditt behov och tidigare erfarenhet. Är du nyutexaminerad sjuksköterska får du gå yrkesintroduktionen ”kliniskt utvecklingsår” som en del i din introduktion. Detta ger fördjupade kunskaper och förutsättningar till en god start i din nya yrkesroll som sjuksköterska. Utbildningen utgör 20% av din arbetstid det första året, med bibehållen lön.

Som sjuksköterska inom slutenvården så erhåller du ett slutenvårdstillägg på 2000 kr per månad utöver din grundlön. Vid rotationstjänst tillkommer ett rotationstillägg på 2000 kr.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta avdelningschef Anna Ekenberg Abreu 018-611 28 88 (BB-avdelning)
Johanna Gudmundsson 018 611 56 81 (Gyn-avdelning)

Facklig representant för Vårdförbundet kontakta avdelningen på nummer: 018- 6115693

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. intervjuer och tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.