Bemanningsassistent till öron, näs-och halsavdelning 85 F1

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Öron, näs-och halsavdelning 85 F 1
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS488/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi behöver dig som tillsammans med chefer och medarbetare vill arbeta med bemanning och schemaplanering samt de administrativa som hör till. Du kommer att vara ett administrativt stöd och är därmed med och bidrar till att våra medarbetare får möjlighet till hälsosamma arbetstider och en säker bemanning med möjlighet till återhämtning.

Ditt uppdrag

Som bemanningsassistent kommer du främst att arbeta i vårt personalsystem Heroma och din roll innebär att du tillsammans med gruppchef och avdelningschef ansvarar för planering av den dagliga bemanningen. Tillsammans planerar och strukturerar vi bemanningen så att den blir optimal utifrån verksamhetens krav så som patientsäkerhet och arbetsmiljö. Det betyder att du behöver ha en god inblick i hela verksamheten.

I det dagliga arbetet ingår administrering av arbetsförändringar där du handlägger avvikelser så som sjukdom, ledigheter, utbildning etc men också sedvanliga arbetsuppgifter inför den månatliga lönekörningen. Du behöver därmed ha kännedom om arbetslagen, semesterlagen, flex-och ramavtal samt hälsofrämjande schemaläggning. Som bemanningsassistent har du ett nära samarbete med avdelningschef och gruppchef.

Dina kvalifikationer

Krav på gymnasieexamen och goda datakunskaper. 

Vidare söker vi dig som har ett intresse av bemanning och schemaläggning. Du behöver vara ansvarstagande, ha en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta strukturerat.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bemanning och schemaplanering, erfarenhet av Heroma. 

Vi erbjuder

En visstidsanställning på 50 % under perioden 2022-05-01-22-12-31. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef: Karin Andersson, 018-611 37 96
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.