Röntgensjuksköterska eller Biomedicinsk analytiker till nuklearmedicin

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Nuklearmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS538/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den nuklearmedicinska verksamheten söker nu dig, röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker, som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Vi har idag den allra senaste tekniken i form av PET/CT och SPECT/CT-utrustningar och stora delar av verksamheten har nyligen flyttat in i helt nya lokaler i en ny modern vårdbyggnad.

Ditt uppdrag

Med placering på verksamhetsområdet bild- och funktionsmedicinskt centrum, Nuklearmedicin, erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att praktiskt förbereda patienter och utföra SPECT/CT och PET/CT-undersökningar, radionuklidbehandlingar samt hantering, lagring och bearbetning av insamlad data. Patientadministration och kontakter med mottagningar, avdelningar och remittenter ingår i arbetsuppgifterna.

Som röntgensjuksköterska/biomedicinsk analytiker blir du en del av ett tvärprofessionellt team inom enheten och kommer samarbeta med röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker, läkare, sjukhusfysiker och medicinska sekreterare med flera.

Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Med andra ord – vi erbjuder dig en händelserik framtid. Vi erbjuder dessutom konkurrenskraftiga löner.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker, såväl nyexaminerad som erfaren, med intresse för nuklearmedicin. Du är noggrann, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Viktigt för oss är att du tycker om att arbeta med människor, har ett positivt sätt att möta varje patient och kollega.

Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Här får du arbeta med både medicin, människor och spännande teknik i framkant. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift.

Förutom utbildning och erfarenhet inom nuklearmedicin och/eller CT värderar vi din personlighet högt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en individuell upplärningsplan för alla som börjar arbeta hos oss där du får upplärning av erfarna kollegor. På avdelningen hålls varannan vecka regelbunden vidareutbildning i form av föreläsningar om bl a våra undersökningar och behandlingar. Möjlighet att delta på externa kurser och kongresser finns också om du har intresse för det.
Hos oss eftersträvar vi att vara en attraktiv arbetsplats där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas!

Vi kan nu erbjuda tillsvidareanställning på 100% eventuellt kan provtjänstgöring komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. I dagsläget är arbetstiden måndag till fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anna Eriksson, 018-611 26 84
Facklig kontaktperson Vårdförbundet: Biomedicinsk analytiker Josefin Wenngren telefon 018-611 41 41.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och urval sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.