Gruppchef till geriatrisk och neurologisk rehabilitering

Sista ansökningsdag 2022-05-19
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS585/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och leda och utveckla verksamheten inom geriatrisk och neurologisk rehabilitering som är en del av Verksamhetsområdet Rehabilitering och Smärtcentrum. Avdelningen geriatrisk och neurologisk rehabilitering består av ca 70 medarbetare inom olika professioner (arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder) som arbetar huvudsakligen inom geriatrik och neurologi.

Ditt uppdrag

I rollen som gruppchef har du operativt ansvar för avdelningens logopeder. Du ingår i en ledningsgrupp med en gruppchefskollega och tillsammans med avdelningschefen leder ni och fördelar arbetet. Du medverkar också vid rekrytering, inskolning och handledning för nya medarbetare, samt håller i medarbetarsamtal och upprättar målkort tillsammans. I din gruppchefsroll stödjer du logopedgruppen i det dagliga och långsiktiga arbetet, det är därför viktigt att du har god kännedom om logopedprofessionen samt har ett intresse för verksamhetsutveckling.

Du är klinisk verksam på en del av din tjänst inom neurologopedi.

Dina kvalifikationer

För att få en så bra ledningsrepresentation för våra hälsoprofessioner som vi bara kan ser vi gärna att du som söker är legitimerad logoped. Du har erfarenhet av neurologopedi. Du har erfarenhet eller intresse av arbetsledning och verksamhetsutveckling. Du har god förståelse för universitetssjukhusets tredelade uppdrag i form av vård, utbildning och utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Tillträde 22-10-01 eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% inom din grundprofession med förordnad som gruppchef i 3 år eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Marie Hansson Björk 018-6112619 marie.hansson.bjork@akademiska.se
Sektionschef Nicola Ingvast, 018-611 43 73, nicola.ingvast@akademiska.se

Facklig företrädare nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.