Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Knivsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH195/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att bli en del av teamet på Knivsta vårdcentral!

Knivsta vårdcentral är en stabil och välbemannad vårdcentral där vi sätter patientkontinuitet och kvalitet i fokus. Vi ligger centralt bredvid järnvägsstationen med goda kommunikationsmöjligheter till både Uppsala och Stockholm. Knivsta kommun har en ung befolkning och en snabb tillväxt.

Alla professioner finns representerade på vårdcentralen med fysioterapeuter, kurator, psykolog, dietist, distriktsköterskor, astma-, diabetes- och sviktsköterska. Vi har därför stora möjligheter till multiprofessionellt teamarbete med olika patientutbildningar, som t ex KOL- och smärtgrupper där vi får nytta av vårt gym. Verksamheten omfattar: mottagningsverksamhet, mödra- och barnhälsovård, ungdomsmottagning och äldreboende.

På grund av ökad listning och utökat uppdrag söker vi nu ytterligare en till specialist i allmänmedicin. Vårdcentralens läkargrupp består av 7 Specialister och 6 ST läkare och AT läkare.

För oss är samarbete, utveckling både inom professionen och av verksamheten viktig och vi ser gärna att du delar våra värderingar.
Knivsta vårdcentrals medarbetare har en lång tradition av sociala aktiviteter och vi går regelbundet ut och äter lunch på någon av de uppskattade lunchrestauranger som finns i vårdcentralens närhet. Det finns under lunchtid också möjlighet att använda sjukgymnastikens välutrustade gym.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom stor möjlighet till handledning av studenter och AT/ST-läkare. Det finns möjlighet till uppdrag på BVC, SÄBO och MVC enligt dina önskemål.

Din kompetens

Vi söker dig som är läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team med patienten i centrum och vill gärna bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet

Knivsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger på gångavstånd från Knivsta station, med bra tågförbindelser till både Uppsala och Stockholm. Knivsta kommun växer snabbt och en tredjedel av befolkningen är barn och ungdomar, vilket märks även på vårdcentralen. Vi har 11 600 listade och ett 50-tal medarbetare.

På vårdcentralen finns alla professioner representerade med fysioterapeuter, kurator, psykolog, dietist, distriktsköterskor, astma-, diabetes- oh sviktsköterska. Vi har därför stora möjligheter till multiprofessionellt teamarbete med olika patientutbildningar, som t ex KOL- och smärtgrupper där vi får nytta av vårt gym. Verksamheten omfattar: mottagningsverksamhet, mödra- och barnhälsovård, ungdomsmottagning och äldreboende.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Anna Waxin, anna.waxin@regionuppsala.se eller 018-611 69 22.

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din kompetens och erfarenhet. intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.