Utvecklare inom integration

Sista ansökningsdag 2022-05-29
Arbetsplats IT-centrum
Förvaltning Resurscentrum Region Uppsala
Referensnummer LRC21/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en serviceinriktad och vetgirig systemutvecklare som vill utvecklas tillsammans med oss och fortsätta bygga bra och smidiga systemintegrationer till hela Region Uppsala!

Om tjänsten
Att integrera system är en viktig pusselbit i digitaliseringen av den offentliga sektorn. På Region Uppsalas IT-centrum utvecklar och förvaltar vi integrationer för hela regionens verksamhet. Som integrationsutvecklare kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i samråd med systemarkitekt, andra integrationsutvecklare och kund; verksamheten. Du har flera parallella projekt, allt från mindre anpassningar till större utvecklingar. Du kommer att jobba med uppdrag inom hela Region Uppsala och du kommer att ha många kontaktytor inom vård, kollektivtrafik, fastighetsförvaltning och administrativ förvaltning. Vi arbetar agilt enligt ITIL. Här arbetar vi i en föränderlig verksamhet med behov av nytänkande och utveckling.
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i gruppen Identitet & Integration som ligger inom avdelningen IT Teknisk plattform.

Din roll
En omväxlande roll där du har goda möjligheter till att utvecklas och ta dig an nya områden allt efter som du lär dig nytt. Region Uppsala bedriver komplex och kunskapsintensiv verksamhet - här finns i stora möjligheter att lära sig nytt och inte bara inom ditt eget kunskapsområde. Dessutom är vi en arbetsplats där du kan ha balans i livet - här finns plats för både arbete och fritid!

Din bakgrund
Vi söker dig som har:

  • Relevant högskoleutbildning eller har inhämtat motsvarande kunskap på annat sätt
  • Mycket god svenska i tal och skrift god engelska är ett krav.

Det ses som meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete i komplex IT-miljö
  • Erfarenhet av systemutveckling och då gärna inom specifikt integrationsutveckling

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid tillsättningen av denna tjänst. Vi söker dig som har rätt grundkunskaper men vill utvecklas, lära dig nytt och växa in i den här rollen över tid. Därför ser vi det som väldigt viktigt att du är trygg i dig själv och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med både kollegor i gruppen och IT-organisationen men också med våra kunder ute i verksamheten så behöver du vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt sätt att vara. Vi ser det också som väldigt fördelaktigt om du har ett strukturerat sätt att analysera och angripa problemlösning då det är en stor del av att bygga integrationer.

Annat viktigt att veta
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i en av Sveriges snabbast växande regioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Ev. kan provanställning tillämpas.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
Det finns möjlighet till distansarbete.
Din ansökan vill vi ha senast den 2022-05-29. Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!
Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 250 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Resurscentrum Region Uppsala