Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2022-10-01
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården i Uppsala
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV46/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården i Uppsala län växer och utvecklas. Vi behöver därför stärka upp vårt team inom Specialisttandvården i Uppsala och söker dig som är tandhygienist med intresse för Parodontologi.

Vår klinik för Parodontologi ligger i centrala Uppsala, bara några minuter från Resecentrum. Kliniken bedriver högt specialiserad vård i samarbete med övrig tand- och sjukvård. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. Vid enheten arbetar 4 specialisttandläkare, två erfarna tandhygienister, 1 ST-tandläkare och 1 assistenttandläkare.

Ditt uppdrag och din kompetens

Vi söker dig som är tandhygienist och har ett intresse för att arbeta och utvecklas ytterligare i en specialistmiljö. Som person är du engagerad, nyfiken, noggrann, positiv och har patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del utgöras av behandling av patienter med parodontit och periimplantit i nära samarbete med specialister.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid eller deltid om så önskas. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Claes Svensson   018-617 01 28
Ämnesföreträdare Caroline Riben Grundström 018-611 63 80
Arbetsledare Carina Forsberg, 018-611 72 77
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Vi läser ansökningar löpande och genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att söka. Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats! Sista dag för ansökan är 2022-10-01

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, och våra
medarbetare ger oss toppbetyg. De värdesätter speciellt vårt fokus på kvalitet, vårt interna utbildningsprogram och möjligheterna till utveckling. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län