Undersköterska sökes till rehabmedicinska mottagningen

Sista ansökningsdag 2022-05-24
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS615/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi har en väldigt trevlig arbetsplats i fina lokaler i Ultunaområdet med engagerad och kompetent personal! Vi har tillgång till Friskhuset och Friskvårdsbidrag. Nu ska en av våra undersköterskor gå på föräldraledighet och vi söker därför en vikarierande undersköterska med administrativt intresse och kunnande!

Vår verksamhet

Specialistrehabiliteringsenheten består av mottagningar inom neurologisk rehabilitering, hjärnskaderehabilitering, körkortsmottagning, sexologi samt spinalskador. I huset finns också mottagningar för smärtrehabilitering och sömnutredningar och en smärtrehabiliteringsavdelning. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Hos oss arbetar vi i tvärprofessionella team där vi tillsammans med patienten planerar och utför rehabiliteringsinsatser. Insatserna genomförs både individuellt och i grupp.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera vården tillsammans med teamet. Du kommer att ha en samordnande funktion i ett av neuro-teamen. I tjänsten ingår även beställningar och fakturahantering. Uppdrag som ombud kan också ingå.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och som har god erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Erfarenhet av att arbete med målgrupperna är meriterande. För att trivas i vår verksamhet behöver du tycka om att jobba i team. Teamarbetet är vårt vardagliga arbetssätt men du ska även kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är önskvärt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid från mitten av augusti 2022 till 31 augusti 2023. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Undersköterska Stina Rhann, 018-617 15 23
Bitr. Avdelningschef Nina Nabb, 018- 617 53 61
Avdelningschef Karin Cloud Mildton, 018-617 37 26
Facklig kontaktperson via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.