Skötare vikariat till barn- och ungdomspsykiatrin

Sista ansökningsdag 2022-05-20
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS623/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vill du vara med och utveckla och förbättra vår verksamhet. Avdelningens/akutmottagningens huvuduppgift är att inom Uppsala län erbjuda akut psykiatrisk vård för barn och ungdomar upp till 18 år. Till vår akutmottagning kan patienter vända sig dygnet runt om man är i behov av akut psykiatrisk kontakt. Föreligger behov av heldygnsvård finns avdelningen med sex vårdplatser. Vi har nära samarbete med barn och ungdomspsykiatriska öppenvården, skola och socialtjänst.

Ditt uppdrag

Som skötare på avdelningen arbetar du med omvårdnads– och avdelningsarbete på basal och specialiserad nivå och med olika former av samordning. Det är ett nära samarbete med sjuksköterskor, läkare samt övrig personal. I arbetet ingår även att göra akuta bedömningar tillsammans med sjuksköterska på akutmottagning vilket är öppet dygnet runt. Att arbeta som skötare på BUPS:s akutavdelning/akutmottagning är ett spännande och varierande arbete.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad skötare gärna med erfarenhet från psykiatrin, meriterande är om du har arbetat inom barn och ungdomspsykiatrin och/eller behandlingsarbete med barn och ungdomar. Vi söker dig som är trygg, strukturerad, flexibel och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du som söker har ett genuint intresse för psykiatriskt vårdarbete och sätter alltid patienten i fokus. Du bemöter patienter och anhöriga och kollegor respektfullt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid under 6 månader. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Inför tillsättning tas utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Eeva Böök 018-611 25 46
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.