Underläkare till psykosmottagning A

Sista ansökningsdag 2022-05-25
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS624/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde psykiatri vid Akademiska sjukhuset är organiserad i fem subspecialiserade sektioner där sektionen psykosvård och rättspsykiatrisk vård ingår. I sektionen finns en heldygnsvårdsavdelning samt ytterligare en systermottagning för psykosvårdens öppenvård. Vi har även ett team för nyinsjuknade. Vi finns i moderna lokaler i på Akademiska sjukhusets kärnområde med kort gångavstånd från Uppsala resecentrum.

Ditt uppdrag

Som underläkare hos oss kommer du att arbeta med psykiatrisk diagnostik och behandling av de tillstånd som patienterna vårdas för. Tillsammans med specialistläkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionom och arbetsterapeut ansvarar du för våra patienter. Hos oss får du en möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med patienter och kollegor samt genom handledning. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsplats.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad läkare/leg läkare och med ett brett och genuint intresse av psykiatri. I ditt arbete sätter du alltid patienten i fokus. Du har god förmåga att kommunicera. Du som person tycker om att arbeta i team, har god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom psykosvård.

Stämmer detta in på dig kan Akademiska sjukhuset vara rätt utmaning för dig!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett tidsbegränsade vikariat, 15/8-2022- 14/8-2023.
Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde enligt överenskommelse
Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande verksamhetschef Tarja-Leena Kirvesniemi tel 018-611 23 63
Medicinsk ledningsansvarig Per Johansson tel  018-617 17 96
Facklig kontakt nås via Upplands Allmänna läkarförening, kansli tel 018- 611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Viktigt att du i din ansökan bifogar handlingar som styrker din kompetens. Urval och tillsättning kommer att ske löpande utifrån verksamheternas behov.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.