Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-06-08
Arbetsplats Heby vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH217/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare till Heby vårdcentral!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. 

Inom Region Uppsala satsas på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Det finns vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Det finns nu en utvecklande tjänst hos oss, där det finns möjlighet att arbeta med specifika områden.
Vi söker dig som är intresserad av att vara medicinsk ansvarig läkare, ansvarig för astma/Kol och diabetesronder samt ansvarig läkare på SÄBO.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation. Det är meriterande om du har handledarutbildning. 

Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra och vill bidra i utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet

Heby vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vårdcentralen ligger i vacker jord- och skogsbruksbygd i Heby kommun nordväst om Uppsala. Till Heby finns goda kommunikationsmöjligheter från både Uppsala och Sala.

Heby vårdcentral har cirka 7 000 listade patienter och vi är 30 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi har även en ungdomsmottagning. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Vi har diabetes, astma/KOL samt hjärtsviktssköterska med egna mottagningar samt demenssköterska under utbildning

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och arbetet är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Christin Engberg, tel 018-6170373, e-mail ann-christin.engberg@regionuppsala.se. 

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 8 juni.  

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.