Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2022-05-22
Arbetsplats Folktandvården Skutskär
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV47/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet 

På kliniken finns en bred kompetens och brett uppdrag. Vi arbetar bland annat med protetik, tandvårdsrädsla, uppsökande verksamhet och har endomikroskop.
Idag arbetar här 5 st tandläkare, 3 st tandhygienister och 8 st tandsköterskor i trivsamma lokaler. Kliniken ligger i centrala Skutskär med goda tågförbindelser till både Uppsala och Gävle. Skutskär ligger i Älvkarleby kommun med mycket vacker natur kring hav och älv och inbjuder till ett rikt friluftsliv för dig som är intresserad av det.

Dina kvalifikationer och kompetens

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, helst med några års erfarenhet. Utöver goda yrkeskunskaper är det viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet med en hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att motivera patienten till en bra munhälsa.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt tandhygienistarbete med hälsofrämjande och förebyggande arbete, sjukdomsbehandling samt undersökningar av barn och vuxna. Det är meriterande om du har intresse för uppsökande verksamhet inom äldreomsorgen.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Elisabeth Mårtensson 018-611 64 92
Arbetsledare Johanna Hedlund, 018-611 09 22
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 22 maj.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län