Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-06-15
Arbetsplats Storvreta
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH221/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka en tillsvidaretjänst som distriktsläkare på Storvreta vårdcentral

Storvreta vårdcentral är en liten familjär vårdcentral där vi har ett gott samarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Vi har cirka 8600 listade patienter och vi är 29 medarbetare som arbetar i team. Till Storvreta tar man sig enkelt med upptåget som tar 9 minuter från Uppsala centralstation. 

Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse.  

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök. Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare samt viss jour/beredskap.

Det finns möjlighet till uppdrag på BVC, MVC, Äldreboende, Astma/KOL och hjärtsvikt.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet

Storvreta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger i ett samhälle norr om Uppsala. Hit tar man sig enkelt via Upptåget som tar 9 minuter från Uppsala. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. På vårdcentralen har vi fredagsfika och kan luncha i vår fina innergård under sommartid. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Rebecka Larsköld på 072-2037533 alt på rebecka.larskold@regionuppsala.se.

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din yrkes legitimation och övriga intyg som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Vi intervjuar löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa