Övertandläkare i Bettfysiologi

Sista ansökningsdag 2022-06-28
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Kaniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV50/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Folktandvården i Uppsala län växer och utvecklas och i takt med det vill vi utöka vår verksamhet inom bettfysiologi. Vi söker därför en övertandläkare med specialistkompetens i bettfysiologi. Vi värderar och erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. Därför utgår vi också från att du har ett stort engagemang för det kliniska arbetet och för verksamhetens olika framtids- och utvecklingsfrågor.

Vår verksamhet

Hos oss på Specialisttandvården Kaniken är vi 55 anställda som arbetar i centrala Uppsala i ljusa och fina lokaler. Vi bedriver högspecialiserad vård i samarbete med tand- och sjukvården. Vi har även en lång tradition av ST-utbildning och forskning. På Specialisttandvården Kaniken är enheterna för endodonti, oral protetik, bettfysiologi och parodontologi samlokaliserade i en klinik med gemensam klinikledning. Vid enheten Bettfysiologi arbetar två tandläkare med specialistkompetens och en ST-tandläkare.

Ditt uppdrag och din kompetens

Som övertandläkare är du delaktig i ST-utbildning och har även möjlighet att fokusera på dina kliniska intresseområden. Vår forskningsorganisation är nära knuten till Uppsala universitet och här kan du ansöka om FoU-medel för att driva spännande forsknings- och utvecklingsprojekt. Du kan också delta i olika undervisnings- och utbildningsuppdrag.

Som person är du engagerad, noggrann, positiv och har patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer: Legitimerad tandläkare med bevis om specialistkompetens i bettfysiologi, men även du som är i slutet på din ST-utbildning är välkommen med din ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, eller deltid om så önskas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Claes Svensson, 018-617 0128
Ämnesföreträdare Övertandläkare Erik Lindfors, 018-611 63 80
För TT Isabel Brundin, 0705-08 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 28 juni.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt yrkeslegitimation med bevis om specialistkompetens i bettfysiologi eller intyg gällande pågående ST-utbildning.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, och våra medarbetare ger oss toppbetyg. De värdesätter speciellt vårt fokus på kvalitet, vårt interna utbildningsprogram och möjligheterna till utveckling. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län