Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2022-05-23
Arbetsplats Habiliteringen för barn och vuxna i Enköping
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH213/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Habiliteringen i Enköping

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill ha ett roligt och varierat arbete och utvecklas tillsammans med oss. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Sekreteraruppdraget innebär arbetsuppgifter av varierat slag. Du kommer att serva tvärprofessionella team där du bidrar med din yrkesspecifika kompetens. I arbetet som medicinsk sekreterare ingår att ge service till medarbetare och chefer, att skriva journal och vara superanvändare i journalsystemet Cosmic, ansvara för kallelser och andra utskick, att ge datasupport, telefonservice och i övrigt sköta allmänna administrativa göromål inom områden som ekonomi och personal.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som tycker om omväxlande arbetsuppgifter. Du behöver ha goda kunskaper i MS Officeprogrammen. Det är meriterande om du har arbetat i journalsystemet Cosmic. 

Som sekreterare på habiliteringen är du den första som möter våra patienter. Du behöver därför ha ett serviceinriktat förhållningssätt och ett intresse och förmåga att hjälpa andra utifrån deras behov. Du är noggrann, van att arbeta självständigt, tar egna initiativ och har en förmåga att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt. Du har också en god förmåga att samarbeta och att organisera ditt arbete. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har några års erfarenhet i liknande yrke. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Vår verksamhet

Habiliteringen i Uppsala län tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och har i många år varit en ”habilitering i framkant”. Vi är en specialiserad verksamhet och har vår spetskompetens inom autism, intellektuell funktionsnedsättning och olika former av medfödda rörelsenedsättningar och vänder oss till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi arbetar med att skapa förutsättningar för självständighet och ett aktivt liv genom utvecklande, stödjande och kompenserande insatser. Våra tvärprofessionella team finns i Enköping, Tierp, Uppsala och Östhammar. 

Varje profession har regelbundna träffar för att säkerställa likvärdig kompetens inom länets olika enheter. Inom förvaltningen finns en Forsknings- och Utvecklingsavdelning, med syfte att stimulera och stödja utvecklingsarbete. 

Habiliteringen i Enköping/Håbo finns belägen på Linbanegatan 8 i Enköping. Enheten består av ett tvärprofessionellt team på 22 medarbetare, där professioner som kurator, psykolog, logoped, arbetsterapeut, fysioterapeut, specialpedagog och medicinsk sekreterare ingår. Enheten möter samtliga målgrupper inom habiliteringen och alla åldrar. Vårt upptagningsområde är Enköpings kommun och Håbo kommun. 

Vill du veta mer?

För mer information om verksamheten och arbetet är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Josefin Wennberg tel. 0173-88285.

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, tel 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Bifoga CV, kopia på ditt utbildningsbevis och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 23 maj.

Om du erbjuds en anställning hos oss kommer vi att begära ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.