Undersköterska till strålbehandlingen

Sista ansökningsdag 2022-05-24
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS644/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Strålbehandlingen i Uppsala är en del av verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar. Hos oss behandlar vi patienter med cancersjukdom. Vi finns i fräscha lokaler med ny utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac samt två HDR efterladdare vid brachyenheten. På avdelningen finns också en tidsbokningsenhet samt en reception. 

Ditt uppdrag

Hos oss på strålbehandlingen är uppdraget som undersköterska väldigt omväxlande och stimulerande. Arbetet varierar mellan administrativt arbete och omvårdnadsarbete. I rollen blir du den första personen patienten träffar hos oss på avdelningen. I arbetet ingår kassahantering, tidboksregistrering, städ, beställningar, kontroller, såromläggning, bladderscan samt posthantering. Olika ansvarsområden kan också ingå i arbetet.

Strålbehandlingen är en dynamisk arbetsplats där utvecklingsarbete och forskning ständigt pågår. Det finns möjlighet till utveckling genom att lära sig nya arbetsuppgifter under olika moment. Vi har en tydlig arbetsbeskrivning samt en utarbetad kompetensstege för tjänsten

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet av yrket. Du har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i svenska språket motsvarande lägst nivå C1 är ett krav. Du är lyhörd för patientens behov och flexibel i ditt arbetssätt.  Du ska ha arbetat med kassahantering, tidboken och DRG kodar i Cosmic. Du ska i tillägg ha viss kunskap i dataprogrammen Mosaiq och RIS. I ditt uppdrag ingår också att hantera beställningar och därför krävs god kunskap i Agresso.

Du ska kunna genomföra sedvanliga omvårdnadsåtgärder så som såromläggning, bladderscan och ta urinsticka. Du ska också vara bekant med regler kring och hantering av sjukresor. Meriterande är erfarenhet inom strålbehandling eller onkologiskvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tillsvidare anställning på heltid. Måndag-fredag dagtid. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lavinia Akoth Okoth  072245 25 07, lavinia.akoth.okoth@akademiska.se
Biträdande avdelningschef  Nassrin Yosefi 0722074852, nassrin.yosefi.salekdeh@akademiska.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.